Selamat datang ke Hitech Semiconductor Co., Limited

Tentang kita

Hitech Semiconductor co., Ltd telah ditubuhkan pada 1997, Mengkhusus dalam perniagaan pengedaran komponen elektronik. Kami mematuhi kejujuran dan etika sebagai falsafah perniagaan kami, dan secara beransur-ansur telah mewujudkan reputasi dan kredibiliti yang sangat baik dalam perniagaan antarabangsa kami. Dengan sebut harga yang tepat, kredit yang sangat baik, harga yang berpatutan, kualiti yang boleh dipercayai, penghantaran yang cepat, perkhidmatan yang sahih, kami telah memenangi pujian majoriti pelanggan.

Semikonduktor Hitech mempunyai saluran yang luas dan tidak terhalang untuk sumber bekalan, dan menyimpan sejumlah besar inventori komponen elektronik termasuk semua kategori produk seperti: peranti optik, sistem terbenam, semikonduktor, komponen perlindungan litar, komponen pasif, penyambung, penderia, dsb. produk digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang kuasa, rangkaian, komunikasi, kawalan industri, automotif, ketenteraan, instrumen&meter, peralatan kewangan, kawalan industri, peranti antara muka komputer, elektronik pengguna dan lain-lain. Jenama pengedaran kami termasuk SAMSUNG, SKHYNIX, MICRON, BROADCOM, FREESCALE, TI, ATMEL, AD, ALTERA, XILINX, FAIRCHILD dll.

Kumpulan pelanggan semikonduktor Hitech termasuk: penyedia perkhidmatan aeroangkasa; pengeluar peranti perubatan; institusi penyelidikan, pengeluar peralatan telekomunikasi; pengeluar elektronik automotif; tenaga nuklear, pengeluar peralatan perindustrian; selain berkhidmat untuk banyak ejen dan pengedar komponen elektronik besar, sederhana dan kecil. Semikonduktor Hitech secara beransur-ansur membina beberapa saluran perhubungan bekalan dan kerjasama untuk , menyediakan pelanggan dengan produk cemerlang, perkhidmatan pengurusan rantaian dan sokongan teknikal penuh untuk memenuhi pembangunan dan pengeluaran produk pelanggan kami. Kami berusaha tanpa henti untuk menjadi rakan kongsi terbaik anda.

Kenapa pilih kami? Dan apa yang boleh kami lakukan untuk anda?

Inventori besar
Perolehan sehenti, perkhidmatan penuh
Carian pantas dan Respons Pantas
Berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif
Jika anda mempunyai sebarang permintaan atau bahagian yang sukar dicari, sila hubungi kami dengan segera, kami akan melayani anda dengan sepenuh hati. E-mel: [email protected]

Skype Chat Email Phone
Top