Selamat datang ke Hitech Semiconductor Co., Limited
soalan soalan

di sini, anda boleh belajar tentang cara menggunakan kedai dalam talian Hitech Semiconductor Co., Limited.

q: siapa Hitech Semiconductor Co., Limited?

Hitech Semiconductor Co., Limited ialah kedai komponen elektronik dalam talian, yang diasaskan pada tahun 1999, melayani pelanggan dari 100+ negara, mengkhusus dalam menawarkan pelbagai jenis alat ganti elektronik usang dan biasa digunakan, dengan inventori 500,000skus, menawarkan kad talian dalam talian, inventori dan pembelian.

q: apakah kelebihan membeli dari Hitech Semiconductor Co., Limited superstore?

tapak Hitech Semiconductor Co., Limited ialah tempat anda boleh mencari dan membeli inventori jualan hangat dan sukar ditemui dengan harga yang kompetitif, dan tempat anda boleh bergantung pada untuk membeli inventori asli dan tulen. pasukan berkualiti tinggi dan profesional kami berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan yang tidak dijangka, menjadikan pelanggan kami cepat dan tepat menyelesaikan sasaran perolehan.

q: adakah Hitech Semiconductor Co., Limited iso 9001 diperakui?

Operasi Hitech Semiconductor Co., Limited dari kemasukan pesanan melalui penghantaran telah diperakui iso sepenuhnya sejak 2008 dan diperakui semula setiap tahun.

q: apakah pensijilan yang Hitech Semiconductor Co., Limited dapat?

pensijilan kualiti yang terhasil, termasuk pensijilan as9120, iso9001:2008, iso14001 dan erai merupakan gambaran yang membanggakan tentang amalan perniagaan teras kami.

q:apakah waktu perniagaan Hitech Semiconductor Co., Limited?

walaupun kami menerima permintaan dan pesanan sebut harga pada bila-bila masa 24 jam sehari tanpa mengira hari dan waktu perniagaan, kami menyediakan sebut harga dan memproses pesanan semasa waktu perniagaan.

waktu perniagaan: isnin - jumaat 9:00am - 6:00pm (gmt+8)

 * perkhidmatan kami mungkin dihentikan buat sementara waktu untuk penyelenggaraan sistem. sila semak maklumat pop timbul pada halaman semak.

Skype Chat Email Phone
Top