Selamat datang ke Hitech Semiconductor Co., Limited
Kawalan kualiti

Hitech Semiconductor mengetahui bahawa terdapat banyak bahagian palsu dalam semua rantaian bekalan elektronik, yang akan menyebabkan isu serius dan akibat buruk kepada pelanggan. Oleh itu, kami sangat meminta untuk mengawal kualiti setiap produk mestilah selamat dan boleh dipercayai, baru dan asli sebelum penghantaran.

Hitech Semiconductor telah bekerjasama dengan Whitehorse Labs dan CECC Labs untuk menyokong penyumberan global dan komitmen pengurusan rantaian bekalan kami kepada pelanggan kami. HitechChip menubuhkan unit perniagaan ujian, pemeriksaan dan pembungkusan untuk bertindak balas terhadap peningkatan bilangan komponen elektronik substandard dan tiruan.

"Kualiti Diutamakan". Hitech Semiconductor boleh menyediakan laporan ujian dan pengesahan kualiti produk untuk hampir semua komponen sebelum penghantaran, apabila diperlukan. Perkhidmatan ujian Hitech Semiconductor termasuk rangkaian selamat makmal/kemudahan diperakui pihak ketiga yang menyokong rangkaian pengedaran komprehensif kami. Rangkaian luas ini menyediakan ujian produk pakar ke atas produk masuk untuk memastikan pelanggan mempunyai pendedahan bebas risiko dari semasa ke semasa. Ujian kualiti komponen elektronik dilakukan untuk mengenal pasti mana-mana bahan yang tidak mematuhi dan untuk mengesahkan bahawa semua spesifikasi pengeluar dipenuhi. Sampel produk juga dipilih secara rawak dan diuji secara berkala untuk memastikan konsistensi produk dan kawalan kualiti dokumen di tapak.

Proses Ujian Bahagian

Pemeriksaan Visual Luaran
Pemeriksaan Visual Luaran
Pemeriksaan Visual HD
Pemeriksaan Visual HD
Pemeriksaan Kebolehpaterian
Pemeriksaan Kebolehpaterian
Pemeriksaan HCT-Lap Kimia
Pemeriksaan HCT-Lap Kimia
Ujian Ringkas Terbuka
Ujian Ringkas Terbuka
Pengujian Fungsi Pengaturcaraan
Pengujian Fungsi Pengaturcaraan

Tidak kira betapa boleh dipercayai permukaan barangan itu, Hitech Semiconductor akan menjalankan satu siri ujian oleh kami sendiri, atau mempercayakan organisasi ujian pihak ketiga profesional untuk ujian, seperti: Ujian kebolehmaterian, untuk mengelakkan pengoksidaan dan memastikan kebolehpercayaan pematerian; Ujian keabadian menandakan, untuk mengelakkan bahagian yang diperbaharui.

Ujian X-Ray juga akan datang jika diperlukan, dsb.

Skype Chat Email Phone
Top