Selamat datang ke Hitech Semiconductor Co., Limited
Maklumat Pembayaran
kaedah yang diterima
pesanan domestik
kami menerima kad kredit (unionpay, visa, mastercard, discover, american express), tunai semasa penghantaran, cek diperakui, pindahan telegraf/wayar, kiriman wang, alipay atau transaksi escrow yang lain.
pesanan antarabangsa
kami menerima pemindahan telegraf/wayar atau transaksi escrow: western union, paypal, moneygram, alipay. dan lain-lain.
 
nota pembayaran
jumlah minimum
sesetengah pesanan mungkin memerlukan jumlah minimum $100.00.
cek atau tunai semasa penghantaran
mungkin memerlukan 3-5 hari tambahan untuk diproses.
pindahan kawat
sila sertakan nombor invois dan maklumat pesanan pada dokumentasi bank anda. sesetengah pesanan mungkin dikenakan yuran pengendalian. sila rujuk invois proforma kami.
* sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan. terima kasih!
 
pemindahan telegraf pemindahan telegraf atau pemindahan teleks, sering disingkatkan kepada tt, ialah istilah bersejarah yang digunakan untuk merujuk kepada cara elektronik untuk memindahkan dana ke luar negara. caj pemindahan dikutip semasa menghantar wang. dari segi sejarah "t/t," bermaksud mesej kabel dari satu bank ke bank lain untuk melaksanakan pemindahan wang.
hsbc hsbc, salah satu institusi perbankan dan perkhidmatan kewangan terbesar di dunia, melayani berjuta-juta pelanggan melalui empat perniagaan globalnya. hsbc mempunyai kira-kira 6,600 pejabat di 80 negara dan wilayah di seluruh Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara dan Amerika Selatan, dan sekitar 60 juta pelanggan.
paypal paypal ialah cara yang lebih pantas dan selamat untuk menghantar wang, membuat pembayaran dalam talian, menerima wang atau menyediakan akaun pedagang. paypal ialah perniagaan e-dagang antarabangsa Amerika yang membenarkan pembayaran dan pemindahan wang dibuat melalui internet. pemindahan wang dalam talian berfungsi sebagai alternatif elektronik untuk membayar dengan kaedah kertas tradisional, seperti cek dan kiriman wang.
kad kredit alipay.com ialah platform pembayaran dalam talian pihak ketiga tanpa yuran transaksi. ia telah dilancarkan di china pada tahun 2004 oleh kumpulan alibaba dan pengasasnya jack ma. menurut laporan penyelidikan penganalisis, alipay mempunyai bahagian pasaran terbesar di china dengan 300 juta pengguna dan mengawal hanya separuh daripada pasaran pembayaran dalam talian china pada Februari 2014.
kesatuan barat hantar pemindahan wang dalam talian kepada rakan dan keluarga anda di seluruh dunia dengan western union. pindahkan wang ke akaun bank atau untuk pengambilan tunai. syarikat western union ialah sebuah syarikat perkhidmatan kewangan dan komunikasi yang berpangkalan di amerika syarikat. ibu pejabatnya di Amerika Utara terletak di meridian, colorado, walaupun jawatan pos bagi englewood berdekatan digunakan dalam alamat surat-menyuratnya. sehingga ia menghentikan perkhidmatan pada tahun 2006, western union adalah syarikat kami yang paling terkenal dalam perniagaan pertukaran telegram.
wang gram pindahkan wang dan bayar bil dalam talian dalam masa 10 minit dengan pengambilan di lebih 334000 lokasi ejen moneygram. pemindahan wang yang selamat dan berpatutan! moneygram international inc. ialah sebuah syarikat pemindahan wang yang berpangkalan di amerika syarikat dengan ibu pejabatnya di dallas, texas. ia mempunyai pusat operasi di st. louis park, pusat minnesota dan brooklyn, minnesota, pusat panggilan di lakewood, colorado dan pejabat serantau dan tempatan di seluruh dunia.
Skype Chat Email Phone
Top