Selamat datang ke Hitech Semiconductor Co., Limited
maklumat penghantaran
penghantaran domestik
* kami menghantar pakej melalui mana-mana pembawa domestik seperti yang diminta pelanggan. sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
 

penghantaran antarabangsa
* kami menghantar pakej melalui dhl,fedex,ups,tnt,ems, atau cara lain yang anda suka.
* kos penghantaran adalah berdasarkan saiz, berat, destinasi dan nilai pakej, termasuk insurans penghantaran.
* pembawa biasanya menyediakan akaun dalam talian untuk menguruskan penghantaran anda dan ciri yang lebih maju.
* kami mematuhi semua dasar dan peraturan eksport. sesetengah produk mungkin disekat itar dan sekatan eksport boleh menyebabkan kelewatan dalam masa utama penghantaran.
* kami juga menerima kaedah penghantaran seperti yang diminta oleh pelanggan.
* sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan. terima kasih

 

dhl

penghantaran antarabangsa, tepat pada masanya, setiap masa.

dhl express ialah bahagian syarikat logistik jerman deutsche post dhl yang menyediakan perkhidmatan mel ekspres antarabangsa. deutsche post ialah syarikat logistik terbesar di dunia yang beroperasi di seluruh dunia. dhl ialah peneraju pasaran dunia dalam mel laut dan udara.

fedex fedex corporation ialah syarikat perkhidmatan penghantaran kurier global Amerika yang beribu pejabat di memphis, tennessee. nama "fedex" ialah singkatan suku kata nama bahagian udara asal syarikat, ekspres persekutuan, yang digunakan dari 1973 hingga 2000.
naik united parcel service of north america, inc., biasanya dirujuk dan dijenamakan sebagai ups (digayakan sebagai ups), ialah syarikat penghantaran dan logistik terbesar di dunia. syarikat penghantaran pakej global amerika beribu pejabat di mata air berpasir, georgia, yang merupakan sebahagian daripada kawasan metropolitan atlanta yang lebih besar. ups menyampaikan lebih 15 juta pakej sehari kepada lebih 6.1 juta pelanggan di lebih 220 negara dan wilayah di seluruh dunia.
tnt

kurier yang menawarkan pengedaran ekspres global, logistik dan perkhidmatan mel antarabangsa bungkusan dan pengangkutan.

tnt express nv, thomas nationwide transport, ialah sebuah syarikat perkhidmatan penghantaran kurier antarabangsa dengan ibu pejabat di hoofddorp, belanda. firma itu telah memiliki operasi sepenuhnya di 63 negara dan menghantar dokumen, bungkusan dan cebisan barang ke lebih 200 negara.

ems ems ialah perkhidmatan pos ekspres antarabangsa, untuk dokumen dan barangan, yang ditawarkan oleh pengendali pos kesatuan pos sejagat. diluluskan oleh majlis negeri, china postal express & logistics co., ltd. (“china postal express & logistics”) diasaskan bersama oleh china post group dan syarikat pos wilayah sebagai syarikat berhad milik kerajaan pada Jun 2010. syarikat itu merupakan penyedia perkhidmatan ekspres dan logistik bersepadu terbesar dengan sejarah operasi perniagaan terpanjang , liputan terluas dan produk terkaya di china.


 

Skype Chat Email Phone
Top